iPhone pil sağlığı kaç olmalı? iPhone pilleri ne zaman değiştirilmeli?

iPhone pil sağlığı kaç olmalı? iPhone pilleri ne zaman değiştirilmeli? iPhone kullanıcılarının mağdur olduğu pil ömrü problemi nednei ile iPhone pil sağlığı araştırılmaya başlandı. iPhone pil sağlığı kaç olmalı? iPhone pilleri ne zaman değiştirilmeli?

iPhone pil sağlığı kaç olmalı? iPhone pilleri ne zaman değiştirilmeli? Çabuk tükenen şarjlar nedeni ile iPhone pil sağlığı hakkındaki detayları sizler için araştırdık. iPhone pil sağlığı kaç olmalı? iPhone pilleri ne zaman değiştirilmeli?

Apple’a göre, iPhone pilini değiştirmek için dikkat edilmesi gereken kritik sınır pil ömrünün yüzde 85 altına düşmesi. Yüzde 85’in altında ömrü kalan bir iPhone pili, kullanıcısına sıkıntı çıkartabilir.

Akaryakıt fiyatları güncellendi! İşte güncel benzin, motorin fiyatları Pınar Deniz ile Kaan Yıldırım düğün hazırlıklarına başladı! Meteoroloji'den ciddi uyarı: 11 kente sağanak yağış ve dolu geliyor Altın düşüyor! İşte güncel altın fiyatları AK Parti 2024 yerel seçimlerinde neden oy kaybetti? Cezaevinden tahliye edilen Nihal Candan'ın son hali şaşkınlık yarattı