iPhone 15 Türkiye ve ABD fiyat farkı!

Apple, yeni telefonu olan iPhone 15 ailesini tanıttı. 13 Eylül itibariyle satışa açılan telefonların fiyatları ise ceplerin yanı sıra pantolonları yakacak cinsten. ABD'de satışa sunulan fiyatlar ÖTV'si KDV'si TRT vergisi derken telefonun iki katından yüksek bir fiyata çıkıyor. Peki, iPhone 15'ler yurt dışında ne kadara satılıyor? İşte iPhone 15 serisi yurt dışı fiyatları...

Apple'ın merakla beklenen iPhone 15 serisi, 12 Eylül'de düzenlenen etkinlikle tanıtıldı. Etkinlik sona erdiğinde, Türkiye fiyatları da resmi olarak Apple'ın sitesinde açıklandı. Ancak, vergileriyle birlikte bir hayli tuzlu olan fiyatlar sonrasında iPhone 15'lerin yurt dışı fiyatları merak ediliyor. Peki iPhone 15 serisi yurt dışında ne kadara satılıyor? 

Akaryakıta indirim geldi! İşte güncel benzin, motorin, LPG fiyatları Ali Koç'tan rekor satış geliyor! Vedat Muriqi'nin rekoru tarih olacak Survivor All Star'da Yunus Emre için bir uyarı daha... Kerem Aktürkoğlu'nun bonservis bedeli belli oldu Altın tekrar düşüşe geçti! İşte 2 Mayıs 2024 güncel altın fiyatları Aston Villa evinde çöktü! Eski Hataysporlu'dan İngiltere'de hat-trick!