İp atlamak boy uzatır mı? Kaç cm uzatır? İşte en iyi boy uzatma taktikleri...

Boy uzatmakla ilgili bugüne kadar karşılaştığınız şeyler size şehir efsanesi gibi geliyor olabilir ama lütfen kendinizi toplayın. Boy uzama hormonunuzu ve kıkırdaklarınızı aktif eden her şey boyunuzu uzatır. Yani bu bir mit değildir.

İnsanlar boy uzamasının sadece genetik faktörlere bağlı olduğunu düşünüyor, evet kısmen bu doğru ama boy uzaması tamamen buna bağlı değil. Yani ailenizde uzun boylu insanların olmaması sizin de kısa boylu kalacağınız anlamına gelmiyor. Unutmayın, dünyaca ünlü basketbolcuların çoğunun anne babası kısa boylulardır. Sadece basketçiler değil, sporla çok içli dışlı olmayan ama çevrenizde uzun boylu olan insanların ebeveynlerine de dikkat edin. Hepsi uzun muydu? Cevap sizde!

Akaryakıta çifte zam! İşte güncel benzin motorin fiyatları Galatasaray'ın Fenerbahçe 11'i belli oldu! Abdülkerim Bardakcı şoku... Arda Turan'ın Süper Lig'den ilk iki transferi belli oldu İmamoğlu, uçak kiralayıp 45 gazeteciyi Roma'ya götürdü! Fenerbahçe'nin derbi ilk 11'i belli oldu! Edin Dzeko için şok karar... Hayvana baltayla vurup eklem yerlerini kestiler!