İntihara kalkışan kız çocuğundan tüyler ürperten iddia: Babam, kuzenim ve dayım tecavüz etti!

Hakkari'de yaşayan 16 yaşındaki bir N.Ö. isimli bir kız çocuğu 4'üncü kattaki evlerinin penceresinden atladı. İntihara kalkışan kız çocuğunun söyledikleri ise dehşete düşürdü. N.Ö. babası, kuzeni ve dayısının cinsel istismarına uğradığını öne sürdü.

Hakkari’de, 30 Ekim akşamı 16 yaşındaki N.Ö. isimli kız çocuğu, 4’üncü kattaki evinin penceresinden atlayıp intihara kalkıştı.

BABASI, KUZENİ VE DAYISININ CİNSEL İSTİSMARINA UĞRADIĞINI SÖYLEDİ

Yaralı olarak Hakkari Devlet Hastanesi'ne kaldırılan N.Ö., polise verdiği ilk ifadede babası, kuzeni ve dayısının cinsel istismarına uğradığını söyledi.

ZANLILAR GÖZALTINA ALINDI

Düşmeden kaynaklı vücudunun çeşitli yerlerinde kırık bulunan N.Ö.'nün ifadesi doğrultusunda babası A.Ö. ile kuzeni B.Ö. ve dayısı V.Ö. gözaltına alındı.

BABA VE KUZEN TUTUKLANDI

Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüphelilerden A.Ö. ve B.Ö. tutuklandı, V.Ö. ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Olayla ilgili soruşturmanın sürdüğü bildirildi.

Survivor All Star'da gecenin kazananı kim olacak? Yeni takımlar nasıl? Hemşire Selen Bilgin'in şüpheli ölümü: Doktor sevgili iddiası! Ali Koç'tan başkanlık başvurusu: İmzaları teslim etti!
Sonraki Haber