İnsanlar o kadar yüksek sesle çığlık attı ki Boogeyman filmindeki o sahne değiştirilmek zorunda kaldı!

Korkunun ustalarından yazar Stephen King'in aynı isimli hikayesine dayanan korku filmi The Boogeyman'de o kadar korkutucu bir sahne vardı ki, filmin daha sonradan değiştirilmesi gerekti.

Korku filmi yapmak zor olabilir. İzleyicileri korkutacak şeyleri bulmak, gerilim dozunu yüksek tutmak gibi çok zor unsurlar vardır.

Genellikle korku filmi izleyicileri artık yıllar içerisinde bir filmde nerede korku dozunun yükseleceğini ya da ne zaman ani bir olayla bizi koltuğumuzdan zıplatacağını tahmin edebiliyor.

THE BOOGEYMAN FİLMİ ÇOK KORKUNÇ OLDUĞU İÇİN DEĞİŞTİRİLDİ

Stephen King'in The Boogeyman hikayesinden beyazperdeye aktarılan ve bu yıl içerisinde sinemaseverlerle buluşacak aynı isimli film, o kadar korkunç bir sahneye sahipti ki, filmin ön gösteriminin yapıldığı insanlar çok yüksek sesle çığlık attığı için yönetmen bu kısmı değiştirmek zorunda kaldı.

Empire'a konuşan yönetmen Rob Savage, filmde seyircileri filmin değiştirilmesini gerektirecek kadar korkutan bir an olduğunu açıkladı:

"Yaratığı ilk gördüğünüzde, seyirciler o kadar yüksek sesle çığlık attılar ki, korkularını yenmek için yanlarındakilerle konuşmaya ve gevezelik etmeye başladılar. Bu nedenle de sonraki sahneleri kaçırdılar. Bu yüzden, herhangi bir hayati bilgiyi kaçırmasınlar diye yeniden tasarlamak ve 45 saniyelik bir dolgu oluşturmak zorunda kaldık."

The Boogeyman 2 Haziran'da sinemalarda vizyona giriyor.

Filmin fragmanını aşağıdan izleyebilirsiniz:

Başkentte kuvvetli lodosa dikkat! Tighe Barry Ayasofya Meydanı'nda Müslüman oldu İstanbul'da otomobiline çarpan kurye tarafından tornavidayla öldürüldü
Sonraki Haber