İnşaat mühendisi uyardı! O ilde aktif bir fay hattı yok ama beklenen büyük bir deprem var!

Kahramanmaraş merkezli meydana gelen deprem sonrası inşaat yüksek mühendisi Şeref Korkmaz, Isparta için uyarıda bulundu. Korkmaz, Isparta için "Aktif bir fay hattı yok ama beklenen büyük bir deprem var!" sözlerini kullandı.

Kahramanmaraş merkezli meydana gelen deprem sonrası 10 ilde hayat neredeyse durma noktasına geldi. Binlerce can kaybın ve yıkımların meydana geldiği depremler sonrası artçılar devam ettiği ve neredeyse çoğu şehirde hissedildi. Deprem sonrası uzmanlardan açıklamalar gelmeye devam ediyor.

Meydana gelen depremin ardından vatandaşlar, oturduğu konutların depreme dayanıklı olup olmadığını araştırmaya başladı. Isparta İnşaat Mühendisleri Odası Başkanı, inşaat yüksek mühendisi Şeref Korkmaz, kendilerine 'Bizim binamız depreme dayanıklı mı?' sorusu geldiğini hatta bazı bina sahiplerinin test yaptırmak istediklerini söyledi.

Ali Koç'tan rekor satış geliyor! Vedat Muriqi'nin rekoru tarih olacak Survivor All Star'da Yunus Emre için bir uyarı daha... Meteorolojiden 15 il için kuvvetli yağış uyarısı! Aston Villa evinde çöktü! Eski Hataysporlu'dan İngiltere'de hat-trick! Dursun Özbek'in seçimdeki rakibi ortaya çıktı! Ünal Aysal sürprizi... CarrefourSA'dan yağ ve gıda ürünlerinde ucuzlatan indirim fırsatları!