İngiltere Kraliçesi 2. Elizabeth'in cenazesinin maliyeti belli oldu: Altın görünümlü arabalar olacak

Geçtiğimiz günlerde hayatını kaybeden İngiltere Kraliçesi 2. Elizabeth için 19 Eylül'de cenaze töreni düzenlenecek. Önümüzdeki günlerde yapılacak devlet töreni için altın görünümlü arabalar kullanılacak ve binlerce güvenlik görevlisi görev alacak. 96 yaşında hayatını kaybeden Kraliçe cenazesinin maliyeti belli oldu. İngiliz basını cenaze törenin maliyetinin 128 milyon lirayı bulacağını yazdı.

İngiltere Kraliçesi 2. Elizabeth 96 yaşında yaşamını yitirdi. Yaklaşık bir asra tanıklık eden Kraliçe, İngiltere'nin en uzun süre tahtta kalan hükümdar oldu. Kraliçe'nin ölümünün ardından 73 yaşındaki oğlu Charles tahta geçerek İngiltere Kralı oldu. Kraliçenin cenaze töreni ile Charles'in gelecek yıl yapılması beklenen taç giyme töreninin maliyetinin 128 milyon TL'ye ulaşacağı belirtiliyor.

A101 ucuza kablosuz Dyson muadili süpürge geliyor! ŞOK'a Karcher marka buharlı temizlik makinesi geliyor! Makarna, salça, şeker ve unlarda haftanın indirim fırsatları! Survivor All Star'da kıyasıya rekabet! All Star'da adaya kim veda etti BİM'den bebek bezleri ve temizlik ürünlerinde çılgın indirim! Meteorolojiden 28 il için kuvvetli yağış uyarısı!