İnci Taneleri Dilber ile Azem arasında ipler kopuyor mu? İşte çok konuşulacak detaylar...

İnci Taneleri dizisi yeni bölüm de neler yaşandı? 18 Nisan 2024 akşamı saat 20:00 -'de yayınlanmaya başlayan dizi çok özlenen pavyon sahneleri ile bu akşam izleyicinin takibinde olacak. Her bölümü büyük ilgi ile takip edilen dizi de Azem ve Dilber arasında esen soğuk rüzgarların sebebi ne? İşte yeni bölümden detaylar...


İnci Taneleri, BKM imzalı, ilk bölümü 25 Ocak 2024 tarihinde yayınlanan, yönetmenliğini Şenol Sönmez'in üstlendiği, senaryosunu Yılmaz Erdoğan'ın kaleme aldığı, dram türündeki Türk televizyon dizisidir.

Başrollerini Yılmaz Erdoğan, Hazar Ergüçlü, Selma Ergeç ve Kubilay Aka paylaşmaktadır. Dizinin konusu, yıllar sonra cezaevinden çıkan Azem Yücedağ'ın (Yılmaz Erdoğan) kaybettiklerini bulmak için verdiği mücadeleyi anlatmaktadır.

Azem, yıllar önce haksız yere hüküm giyerek cezaevine girmiştir. Cezaevinde geçirdiği yıllar boyunca ailesini ve sevdiklerini kaybetmiştir. Cezaevinden çıktıktan sonra Azem, geçmişiyle yüzleşmeye ve kaybettiklerini geri kazanmaya çalışır. Bu yolda Azem, Dilber (Hazar Ergüçlü), Piraye (Selma Ergeç) ve Cihan (Kubilay Aka) gibi farklı karakterlerle karşılaşır.

Dünyanın en iyi takımları açıklandı! Fenerbahçe ilk 20'ye girdi... Zamlı sigara fiyatları 2024 Mayıs! Sigaraya ne kadar zam geldi? Doların sonu yakın CarrefourSA'dan Anneler Günü'ne özel indirimler! Galatasaray ve Fenerbahçe'nin Şampiyonlar Ligi torbası belli oldu Ferdi Kadıoğlu Fenerbahçe'de son 4 maçına çıkıyor! İşte yeni sol bek