İlkokula korkunç silahlı saldırı! 3'ü çocuk 6 kişi öldü

Bu kadar canilik de yok artık dedirtti! Amerika Birleşik Devletleri'nde (ABD) yaşanan trajik olay herkesi çok şaşırttı. Nashville eyaletindeki The Covenant isimli okula silahlı saldırı meydana geldi. Pazartesi günü gerçekleşen silahlı saldırının okul kamerasına yansıyan görüntüleri ortaya çıktı. 3’ü çocuk 6 kişinin hayatını kaybetti

Nashville'de bir okulda düzenlenen silahlı saldırıda 6 kişiyi öldüren 28 yaşındaki Audrey Hale’ye ait yeni görüntüler ortaya çıktı. Polis, Hale’in saldırısı sırasında çıkan çatışmada hayatını kaybettiğini doğruladı. Yapılan soruşturma kapsamında Hale’in pek çok binaya saldırı için plan hazırladığı en sonunda ise özel Hristiyan okulunu seçtiği belirtildi.

Akaryakıta indirim geldi! İşte güncel benzin, motorin, LPG fiyatları Eleme gecesi sonrası Survivor All Star'da dikkat çeken itiraflar... Survivor All Star'da kıyasıya rekabet! All Star'da adaya kim veda etti 2 Mayıs 2024 tarihli akademik kadro ilanları yayınlandı! 2 Mayıs 2024 tarihli Resmi Gazete yayımlandı! Meteorolojiden 34 il için kuvvetli yağış uyarısı!