'İlişki Durumu Karışık'ın Ayşegül'ü Seren Şirince oyunculuğu bıraktı mı?

Berk Oktay, Eda Ece, Pamir Tekin, Sezai Altekin ve Nurseli İdiz ile birlikte başrolünde yer aldığı, bir dönemin sevilen dizisi 'İlişki Durumu Karışık'ta canlandırdığı Ayşegül karakteriyle hafızalara kazınan 31 yaşındaki oyuncu Seren Şirince, 2019 yılında Tobias Sutter ile hayatını birleştirmiş ve evlendikten sonra İngiltere'ye yerleşmişti. Seren Şirince'nin oyunculuğu bıraktığı iddia edildi. Genç oyuncu çıkan iddialara sosyal medya hesabından yanıt verdi.

Araf Zamanı, Aşk Emek İster, İlişki Durumu: Karışık, İlişki Durumu: Evli, Seven Ne Yapmaz, Bücür, Bir Aile Hikayesi gibi yapımlarda rol alan genç oyuncu Seren Şirince kariyerinin zirvesindeyken radikal bir karar almış ve İngiltere'ye yerleşmişti. Başrolünü Berk Oktay ile paylaştığı 'İlişki Durumu Karışık' dizisiyle ünlenen Şirince, 2019 yılında İngiliz Tobias Sutter ile sessiz sedasız nikah masasına oturmuş ve ardından İngiltere'ye yeni bir hayat başlamıştı. Bir süredir gözlerden ve ekranlardan uzakta yaşayan oyuncunun mesleği bıraktığı öne sürüldü.

19 Mayıs neden kutlanıyor? 19 Mayıs anlam ve önemi... En güzel 19 Mayıs sözleri! Atatürk'ün 19 Mayıs ile ilgili sözleri En güzel 19 Mayıs resmi ve kurumsal mesajları! Survivor All Star'da gecenin kazananı kim oldu? İşte yeni fragman 19 Mayıs ile ilgili şiirler! 2,3,4 kıtalık 19 Mayıs şiirleri! 19 Mayıs sözleri! En güzel 19 Mayıs pano yazıları!