İkizlerden biri vegan oldu diğeri ise etle beslenmeye devam etti! Hangisi daha sağlıklı? İşte sonuçlar

Tek yumurta ikizleri Hugo ve Ross Turner, vegan beslenmenin et ve süt ürünleri yemekten daha sağlıklı olup olmadığını araştırmaları için bilim insanlarıyla bir deney gerçekleştirdi. İkizlerden biri vegan olurken diğeri standart şekilde et ve süt ürünleriyle beslenmeye devam etti. İşte ortaya çıkan sonuçlar...

Turner kardeşler genellikle dünya çapında maceralara atılan gezginler olarak tanınıyor. Ancak son zamanlarda tek yumurta ikizleri olmalarını bilimin yararına kullanmak için bir deneye giriştiler. King's College London'ın İkiz Araştırması ve Genetik Epidemiyoloji Bölümü'nde yakın zamanda yapılan bir çalışmanın parçası olarak, ikizler 12 hafta boyunca birbirinden tamamen farklı iki diyet uyguladılar: Hugo kesinlikle vegan yiyecekler tüketirken, Ross et ve süt ürünleri yemeye devam etti.

Dünyanın en hızlı savaş uçakları belli oldu! Otomobil markaları kampanyaları patlattı! Sıfır faiz uzun vade Şampiyonluğa koşan Galatasaray'da ayrılık çanları çalıyor! Alves Fenerbahçe'yi Mourinho'ya anlattı: Tüm şampiyonlukları unut! Fenerbahçe Galatasaray ve Beşiktaş'ı solladı! İşte dünyanın en iyileri Yurt dışından telefon getirenler dikkat!