İkiz kızları olduğu ortaya çıkan Metin Akpınar hakkında çok konuşulacak iddia! Meğerse bir de...

62 yıllık evliliğinden hiç çocuğu olmayan Yeşilçam'ın usta oyuncularından Metin Akpınar'ın evlilik dışı ilişkisinden ikiz kızları olduğu ortaya çıkmış ve tüm Türkiye bu haberle çalkalanmıştı. Ünlü oyuncu ile ilgili flaş bir iddia ortaya atıldı. İki kızı olduğu ortaya çıkan Metin Akpınar'ın meğerse bir de...

Göksel Özdoğdu ile 62 yıllık evliliğinden hiç çocuğu olmayan Metin Akpınar'ın ikiz kızları olduğu ortaya çıktı. Duygu Nebioğlu, Akpınar'a babalık davası açmış ve mahkemenin Metin Akpınar'ın kızı olduğunu karara bağlamasının ardından gerçeği sosyal meyda hesabından duyurmuştu. Magazin gündemi bu haberle çalkalanırken Akpınar'dan da açıklama gelmişti. Akpınar konuyla ilgili yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

Meteorolojiden 15 il için kuvvetli yağış uyarısı! Bayraktar'dan teröristleri çıldırtacak hamle Migros'tan alışveriş sepetlerini indirime boğacak yeni kampanya! Galatasaray'da Erden Timur gerçeği ortaya çıktı! Karar belli oldu... Aston Villa evinde çöktü! Eski Hataysporlu'dan İngiltere'de hat-trick! Dilan Polat cezaevinde intihar etmeye kalktı!