İkinci Seçil Erzan vakasında dolandırıcının annesi konuştu! "Belki de oğlumu öldürdüler"

İddiaya göre yüksek kar vadeden adam bahsettiği özel sistemle vurgun yapmış sonra da sırra kadem basmıştı.

ANNESİ İDDİALARI YALANLADI

Mağdurlardan kimi diyor ki ‘2 milyon verdim, kimi diyor ki 4 milyon verdim. Bu iddialar doğru mu?’ sorusuna Gülizar Gönek şu açıklamaları yaptı:


“Yalan, hep yalan hep yalan dolan! Kimseyi dolandırmadı, yok. Onlar onu dolandırdı. Benim içim sızlıyor benim tansiyonum çıkıyor. Bu kumar batırdı, nereden alsın sen biliyorsun borsa kumar! Oynuyor, batırıyor. İlk sefer evimizi bastılar, köyde evimizi taradılar. Buradan çocuğun evini taradı da günahımız ne?”

"BELKİ DE OĞLUMU ÖLDÜRDÜLER"

‘Oğlunuz birini dolandırdı mı?’ sorusuna da yanıt veren Gönek “Nerede dolandırdı bunları. Bu zorla silah mı bunlara dayandı.” ifadelerini kullanırken oğlunun nerede olduğu ile ilgili de yeni iddialar ortaya attı. Anne Gönek açıklamasında “Çocuk meydanda yok. Belki çocuğu öldürmüşler. Ne bileyim ben! Ne haber aldım ne yüzünü gördüm bunların sayesinde” dedi.

Akaryakıta çifte zam! İşte güncel benzin motorin fiyatları Arda Turan'ın Süper Lig'den ilk iki transferi belli oldu İmamoğlu, uçak kiralayıp 45 gazeteciyi Roma'ya götürdü! Galatasaray'ın Fenerbahçe 11'i belli oldu! Abdülkerim Bardakcı şoku... Hayvana baltayla vurup eklem yerlerini kestiler! Meteoroloji il il uyardı: Hem sağanak hem toz!