İkinci kez anne-baba olacağı haberi gündeme gelen Burak Özçivit- Fahriye Evcen çifti bodrum sokaklarında görüntülendi

İkinci kez anne-baba olmanın sevincini yaşayan Burak Özçivit- Fahriye Evcen çifti bodrum sokaklarında görüntülendi. Muhabirlerin sorularını kırmadan yanıtlayan çift, ikinci bebek sorusuna cevap vermekten kaçındı.

Yaprak Dökümü' dizisiyle şöhreti yakalayan Fahriye Evcen ile kendisi gibi oyuncu olan eşi Burak Özçivit'in mutlu evliliği devam ediyor. Şimdilerde iş temposu dışında vakitlerinin çoğunu oğulları Karan'a ayıran ünlü çift, sosyal medyayı da aktif olarak kullanan ünlü isimler arasında yer alıyor.

Paylaşımlarıyla sık sık adından söz ettiren çiftten Burak Özçivit, geçtiğimiz haftalarda kendisi gibi oyuncu eşi Fahriye Evcen'in 36'ncı yaşını Instagram'dan yayınladığı fotoğrafla kutlamıştı.

Helikopter tamamen yanmış halde bulundu! "İsmail Kartal taktik yerine tahrik çalıştırmış! Mert Hakan Yandaş..." İsmail Kartal'ın oğlu Emre Kartal'dan tekmeli yumruklu saldırı İran, Irak ve Pakistan'da Reisi için toplandılar! Kiralarda yüzde 25 sınırı sona eriyor İşte Galatasaray ve Fenerbahçe için şampiyonluk ihtimalleri