İkinci eşiyle oğlu yasak yaşayan Umut Yetik olayında yeni gelişme! Müge Anlı gözyaşlarını tutamadı

Müge Anlı ile Tatlı Sert programına başvuran Umut Yetik, 19 yaşındaki oğluyla 29 yaşındaki eşi Tuğçe Akpençe'nin yasak bir ilişki yaşadığını ve küçük kızları Melodi ile birlikte kaçtıklarını söylemişti. Canlı yayındaki yüzleşmenin ardından Yetik ile Alpençe'nin 8 yaşındaki çocukları devlet korumasına alındı. Yayıan bağlanan Tuğçe, Umut'a iftira attığını itiraf etti. Küçük kızın ekipler tarafından alındığı anlar, Müge Anlı'yı duygulandırdı. Umut Yetik gözyaşlarına boğuldu.

29 yaşındaki bir kadın, 19 yaşındaki üvey oğluyla kaçtığını canlı yayında itiraf ettmişti. 

Umut Bey ve annesi Nagihan Hanım konuk oldu. Umut Bey, kendisinden 8 yaşında küçük bir kızı olan karısının 19 yaşındaki oğlu ile evden kaçtığını söyledi. Yetik, kağıt üstünde boşandığı ikinci eşinin, ilk evliliğinden olan oğlu Mustafa ile kaçtığı ve yanlarında 8 yaşındaki kızları Melodi Naz'ı götürdüğünü söyledi. Evlendiğinde oğlunun 9 yaşında oğlunu belirten Yetik, tek derdinin 8 yaşındaki kızının velayetini almak olduğunu dile getirdi.

Dünyanın en hızlı savaş uçakları belli oldu! Otomobil markaları kampanyaları patlattı! Sıfır faiz uzun vade Şampiyonluğa koşan Galatasaray'da ayrılık çanları çalıyor! Alves Fenerbahçe'yi Mourinho'ya anlattı: Tüm şampiyonlukları unut! Toz taşınımı ve kuvvetli yağışa dikkat! Tedbirinizi alın... Sağanak yağış geliyor...