İki dev otomobil üreticisi Honda ve Nissan elektrikli otomobil üretimini hızlandırdı

aponya’nın 2 dev otomobil üreticisi Honda ve Nissan, elektrikli araçlara geçişi teşvik eden çevre yasaları nedeniyle iş birliği arayışlarını hızlandırdı. İki şirket, batarya üretim kapasitesini artırmak için yeni bir adım attı. İşte detaylar…

Japonya’nın 2 dev otomobil üreticisi Nissan ve Honda, elektrikli otomobillerin geliştirilmesini hızlandırmak amacıyla batarya üretim kapasitelerini artıracak adımlar atmaya başladı. Bu kapsamda çalışmalar yürüten Nissan Motor, lityum-iyon batarya üreticisi Vehicle Energy'nin yüzde 47'sini satın alacağını açıkladı. Satın alma maliyetinin detaylarına ilişkin açıklama yapılmadı. Tokyo yakınlarındaki İbaraki merkezli Vehicle Energy, hali hazırda kompakt Note modeli dahil Nissan üretimi otomobillere lityum-iyon batarya tedarik ediyor.

Türkiye'nin İsrail kararı sonrası Tel Aviv yönetimi harekete geçti! Meteoroloji'den 15 il için sarı kodlu uyarı geldi! Tedbirinizi alın... CarrefourSA'dan Anneler Günü'ne özel indirimler! COVID-19 aşısıyla ilgili endişelendiren açıklama! Survivor All Star'da heyecan ve eğlence bir arada! O illerde kuvvetli yağış ve rüzgara dikkat!