İhanet iddiaları ile gündeme gelen Neslihan Atagül ile Kadir Doğulu, 7. evlilik yıl dönümlerini kutladı! Şarkıcı Murat Dalkılıç ise kutlamaya renk kattı

Doğulu, bir kadınla sarmaş dolaş görüntülerinin ortaya çıkmasının ardından açıklama yaparak, "Ben bu görüntüleri bu şekilde yayan kişinin benimle yakınlaşmak isteyen ama yakınlaşamayınca da bu şekilde davranan bir kişi olduğunu düşünüyorum. O gün o kadıncağız dışında 80 kişiyle konuştum. Benimle konuşmak isteyen herkesle sohbet ederim, bir müşkülü varsa dinlerim, yardımcı olmaya çalışırım. Bunun yerinin ve zamanının da bir önemi yok" demişti.

"NORMAL BİR KONUŞMA"

Görüntülerin ardından tepkisinin ne olacağı merak edilen Neslihan Atagül ise "Gürültülü bir ortamda yapılan normal bir konuşma" demiş ve aralarında bir kriz olmadığını söylemişti.

19 Mayıs neden kutlanıyor? 19 Mayıs anlam ve önemi... En güzel 19 Mayıs sözleri! Atatürk'ün 19 Mayıs ile ilgili sözleri En güzel 19 Mayıs resmi ve kurumsal mesajları! 19 Mayıs ile ilgili şiirler! 2,3,4 kıtalık 19 Mayıs şiirleri! 19 Mayıs sözleri! En güzel 19 Mayıs pano yazıları! Bugün kimin maçı var? 18 Mayıs 2024 maç programı!