'İhale' skandalı büyüyor: Bursa'da CHP'li belediyeden İYİ Partili başkan yardımcısına kıyak!

Gürsel Tekin'in 'HDP'ye bakanlık verilebilir' iddiasıyla başlayan CHP-İYİ Parti kavgası, Yarkadaş'ın ihale ifşasıyla iyice büyüdü. Samsun'un ardından bir skandal da Bursa'dan geldi. Bursa'da CHP'li belediyenin İYİ Partili başkan yardımcısına yaptığı "kıyak" ortaya çıktı.

CHP'li Gürsel Tekin'in, 6'lı masada çatlak oluşturan "HDP'ye Bakanlık verilebilir" açıklamasının ardından, yine CHP'li Barış Yarkadaş'ın çatlağı daha da büyüten, İyi Partililerin, CHP'li belediyelerden ihaleler aldığı yönündeki açıklaması Bursa'da gün yüzüne çıktı.

Nilüfer İlçesinde, bulunan Ertuğrul Mahallesi'nde, 2005'te çıkarılan imar planı kapsamında, yeni parseller oluşturuldu. Bu arada yapılan şuyulandırmada arsa sahiplerinden yüzde 35 kesinti yapılarak kamunun kullanacağı ortak alanlar oluştu. Bölgede yaşayan vatandaşlar içinde 3477 ada ve 2 parseldeki 3 dönümlük arsa park alanı olarak tescillendi.

Ali Koç'un rekor transferi sezon sonu Fenerbahçe'ye veda ediyor Altın fiyatları yeni haftaya yükselişle başladı İşte banka banka faiz, aylık taksit, geri ödeme tutarı Galatasaray gol oldu yağdı, 3 puanı hanesine yazdırdı! 6 Mayıs 2024 tarihli Resmi Gazete yayınlandı! İşte o kararlar... Fenerbahçe'nin Konya 11'i belli oldu! İsmail Kartal'dan Dzeko kararı