İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya açıkladı: Şehit haberleri sonrası kirli propaganda yapanlara yasal işlem yapılacak!

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Pençe-Kilit Harekatı bölgesinde teröristlerle çıkan çatışmada şehit olan askerlere yönelik provokatif paylaşım yapılan hesaplar hakkında tespit çalışmalarının başlatıldığını bildirdi.

Pençe Kilit bölgesinde teröristlerce düzenlenen taciz ve sızma girişimi neticesinde 6 asker şehit oldu. 2'si ağır 8 asker de yaralandı.

Bakan Yerlikaya, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, şunları kaydetti:

"Milletimizin Başı Sağ Olsun.

Pençe Kilit Harekat Bölgesinde Şehit Olan Kahraman Mehmetçiklerimize Allah’tan rahmet; Şehit Ailelerimize, Kahraman Ordumuza ve Milletimize başsağlığı diliyorum. Şehitlerimizin makamları âli olsun.

Yaralı Mehmetçiklerimize acil şifalar diliyorum.

Aziz Milletimizin bilmesini isterim ki; vatan uğruna, ay yıldızlı şanlı bayrağımız uğruna şehit düşen kahraman evlatlarımızın kanı yerde kalmadı, kalmayacak!

Son terörist etkisiz hale getirilinceye kadar durmayacağız, duraksamayacağız.

Bu hainlere yaptıklarının hesabını tek tek soracağız!''

''Bölücü Terör Örgütü’nün (BTÖ) hain saldırısında Şehit olan Kahraman Askerlerimize  yönelik sosyal medyada 'Provokatif amaçlı olarak'

Terör örgütünü öven,

Propagandasını yapan ve

Yanıltıcı bilgiyi alenen yayan

hesaplar hakkında gerekli tespit çalışmaları başlatılmıştır.

Bu şahıslar hakkında yasal işlemler yapılacaktır.'' dedi.

ALTUN: HİÇBİR ŞEHİDİMİZİN KANINI YERDE BIRAKMAYACAĞIZ!

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun, ''Irak'ın kuzeyindeki Pençe-Kilit Harekatı bölgesinde bulunan üs bölgesine sızmaya çalışan teröristlerle çıkan çatışmada şehit olan kahraman Mehmetçiklerimize Allah’tan rahmet, yaralı askerlerimize acil şifalar diliyorum.

İnsanlığın ortak düşmanı olan bölücü teröre ve terör destekçilerine binlerce kez lanet olsun.

Her türlü terör örgütünün kökü kurutuluncaya kadar mücadelemizi kararlılıkla sürdürecek, hiçbir şehidimizin kanını yerde bırakmayacağız.

Sosyal medyada şehitlerimiz ve Silahlı Kuvvetlerimizle alakalı doğrulanmamış içerikleri paylaşmayalım, terör örgütlerinin bölücü propagandalarına alet olmayalım. Terörün faydasına olabilecek dezenformasyon barındıran içeriklerden uzak durup, yalnızca resmi açıklamalara itibar edelim.

Milletimizin başı sağ olsun.'' ifadelerini kullandı.

2 Mayıs 2024 Perşembe TJK at yarışı programı açıklandı! Simpsonlar'ın gelecek tahminleri tüyler ürpertiyor... Eleme gecesi sonrası Survivor All Star'da dikkat çeken itiraflar...
Sonraki Haber