“Senin içerde 3 yediğin Trabzonspor’a Galatasaray deplasmanda 5 attı! Psikolojik üstünlük Galatasaray’ın elinde! Fenerbahçe son haftalarda şampiyonluk kaptırma tecrübesini defalarca yaşamış bir camia, acaba mı diyorsun!”

Süper Lig’in 21. haftasında lider Fenerbahçe, sahasında Samsunspor ile 1-1 berabere kalarak büyük bir şok yaşadı. Aynı hafta Galatasaray ise deplasmanda Trabzonspor’u 5-1 gibi ağır bir skorla mağlup etti ve zirvede puanlar eşitlendi. Haftanın değerlendirmesini yapan duayen gazeteci Şansal Büyüka, psikolojik üstünlüğün sarı kırmızılı takımda olduğunu söyledi. Şansal Büyüka ayrıca Fenerbahçe’nin son haftalarda kaçırdığı şampiyonlukları hatırlattı.

ŞANSAL BÜYÜKA: PSİKOLOJİK ÜSTÜNLÜK GALATASARAY’DA

Süper Lig’de şampiyonluk yarışı alevli bir şekilde devam ediyor. Ligin 21. hafta maçlarında rakibinin 2 puan önünde olan Fenerbahçe sahasında Samsunspor’u ağırlarken, Galatasaray ise deplasmanda Trabzonspor karşısına çıktı.

Dünyanın en hızlı savaş uçakları belli oldu! Otomobil markaları kampanyaları patlattı! Sıfır faiz uzun vade Şampiyonluğa koşan Galatasaray'da ayrılık çanları çalıyor! Akaryakıtta yeni dönem bugün başladı Son 7 yılın en büyük Güneş patlaması gerçekleşti Alves Fenerbahçe'yi Mourinho'ya anlattı: Tüm şampiyonlukları unut!