İç çamaşırıyla sevgilisinin kocasına yakalanınca balkondan atladılar! Yasak aşk ölümlerle son buldu!

Yasak aşk için 50 yıl hapis istendi! Söz konusu olay geçen sene Küçükçekmece'de yaşandı. Karısının kendisini aldattığını düşünen Hüseyin Kurt, eve erken geldi ve eşi Zeynep Kurt'u, arkadaşı Aykut Demirtuğ ile yakaladı. İç çamaşırlı vaziyette yatak odası dolabına saklanan Aykut'u gören Hüseyin Kurt deliye döndü. Zeynep Kurt ile Aykut Demirtuğ, 5. kattaki balkondan aşağı atlayarak hayatlarını kaybetti. Yaşanan bu olaydan sonra sanıklar Hüseyin Kurt ve Engin Cuğ hakkında 50 yıl hapis istendi.

İHA'da yer alan habere göre iddianamede, Zeynep Kurt ile Hüseyin Kurt'un evli ve 2 çocukları olduğu, maktul Aykut Demirtuğ'un ise Zeynep Kurt'un anne ve babası ile aynı mahallede ikamet ettiği ve ailece görüştüğü aktarıldı. Maktuller Zeynep Kurt ile Aykut Demirtuğ arasında tam olarak bilinmeyen bir tarihte duygusal bağ başladığı ve sosyal medya ile zaman zaman da telefon üzerinden birbirleri ile iletişim kurdukları da iddianamede açıklandı.

OLAYDAN ÖNCE MESAJLARI GÖRMÜŞ

Olay tarihinden önce sanık Hüseyin Kurt, eşi Zeynep Kurt'un telefonunda maktul Aykut Demirtuğ'un yazdığı mesajları gördüğü ve bu nedenle ailevi sorunlar yaşadıkları da iddianamede açıklandı. Yaşanılanların ardından Zeynep Kurt'un eşine Demirtuğ ile aralarında bir ilişkisi olmadığını söyleyerek olaydan dolayı intihar edeceğini söylediği ve evden ayrıldığı, ancak eşi Hüseyin Kurt'un ikna ederek eve dönmesini sağladığı ifade edildi.


Fotoğraf: Zeynep Kurt ve eşi Hüseyin Kurt

Baba Vanga'nın 2024 kehanetleri gerçek olmaya başladı! Emeklilerin temmuz zammında son gelişme! Dursun Özbek'ten Galatasaray'a seçim bombası! Dünyaca ünlü yıldız... Akaryakıtta tek fiyat dönemi başladı, fiyatlar güncellendi! Demirtaş'ın, Figen Yüksekdağ'ın ve Ahmet Türk'ün cezası belli oldu! Güzel oyuncu Hande Erçel güzelliği ve kırmızı elbisesi ile büyüledi...