İbrahim Tatlıses'in eski eşi Ayşegül Yıldız'dan iddialı pozlar... Düzgün fiziğiyle mankenlere taş çıkarttı

İbrahim Tatlıses'le yaptığı evlilikle adını geniş kitlelere duyuran iç mimar Ayşegül Yıldız, iddialı pozlarıyla Instagram'ı salladı. 2011–2013 yılları arasında evli olduğu İbrahim Tatlıses'ten Elif Ada Tatlıses adında bir kızı bulunan 41 yaşındaki Ayşegül Yıldız düzgün fiziği ve fit haliyle beğeni topladı. Bir çocuk annesi Yıldız'ın pozları gündem oldu.

Ünlü türkücü İbrahim Tatlıses ile 2011 yılında sürpriz bir kararla evlenen ve kızı Elif Ada'yı kucağına aldıktan kısa bir süre sonra boşanan iç mimar Ayşegül Yıldız, sosyal medya hesabından yaptığı cüretkar pozlarıyla adından söz ettirdi. Çocuğu olmasına ve yaş almasına rağmen genç görüntüsünden hiçbir şey kaybetmeyen Ayşegül Yıldız güzelliğiyle kendine hayran bıraktı.

19 Mayıs neden kutlanıyor? 19 Mayıs anlam ve önemi... En güzel 19 Mayıs sözleri! Atatürk'ün 19 Mayıs ile ilgili sözleri En güzel 19 Mayıs resmi ve kurumsal mesajları! 19 Mayıs ile ilgili şiirler! 2,3,4 kıtalık 19 Mayıs şiirleri! 19 Mayıs sözleri! En güzel 19 Mayıs pano yazıları! Bugün kimin maçı var? 18 Mayıs 2024 maç programı!