İbrahim Tatlıses oğlu ile gerginlik yaşamıştı! Olay torununa sıçradı! Karar sonrası İbo'dan sert açıklama

Türkücü İbrahim Tatlıses son yıllarda ailesi ve çoocukları ile yaşadığı sorunlar ile gündeme geliyor. İbrahim Tatlıses ve oğlu Ahmet Tatlıses arasındaki gerilim, torun Mert Tatlıses'e açılan davayla yeni bir boyut kazandı. İbrahim Tatlıses, Sarıyer'deki dairesini torununun 6 yıldır rızası dışında işgal ettiği gerekçesiyle dava açmıştı. Dava İbrahim Tatlıses'in lehine sonuçlandı ve mahkeme Mert Tatlıses'in daireyi boşaltmasına karar verdi.

İbo mahkeme kararı sonrası açıklama yaptı. Bu kararın ardından İbrahim Tatlıses, oğluna sert sözler sarf etti. Ünlü türkücü, "Evim varken evimi kızıma veremiyorum. Böyle bir şey var mı? Şimdi vereceğim ama. Babası ev tutmayacak mı? Göreyim bakayım nasıl baba? Babalık nasıl yapılır onu öğrensin" dedi.

Tatlıses'in sözleri, aile içi gerilimin daha da tırmandığını gösteriyor. Ahmet Tatlıses'in babasının sözlerine nasıl tepki vereceği merak konusu.

Dünyanın en iyi takımları açıklandı! Fenerbahçe ilk 20'ye girdi... Zamlı sigara fiyatları 2024 Mayıs! Sigaraya ne kadar zam geldi? Doların sonu yakın Galatasaray ve Fenerbahçe'nin Şampiyonlar Ligi torbası belli oldu CarrefourSA'dan Anneler Günü'ne özel indirimler! Ferdi Kadıoğlu Fenerbahçe'de son 4 maçına çıkıyor! İşte yeni sol bek