İBB'ye bağlı İGDAŞ'ta şoke eden ihale! CHP'li Belediye Başkan Adayı 2 milyonluk kamyonete 3 ayda yaklaşık 3 milyon TL kira ödemiş!

İBB'ye bağlı İGDAŞ'tan istifa ederek CHP Eyüpsultan Belediye Başkan Adayı olan Özmen'in istifasından hemen önce yaptığı ihalenin detayları dikkat çekti. Değeri 2 milyon olan araca 3 aylık yaklaşık 2,9 milyon lira kira ödendiği öne sürüldü. Peki İGDAŞ'tan yapılan bu vurgun CHP'nin CHP'nin seçim fonuna mı aktarıldı? İşte detaylar...

İBB'ye bağlı İGDAŞ'tan istifa ederek CHP Eyüpsultan Belediye Başkan Adayı olan Özmen'in istifa öncesi yaptığı iddia edilen ihalenin detayları şok etti. Değeri 2 milyon olan araca 3 aylık yaklaşık 2,9 milyon lira kira ödendiği öne sürüldü.

İBB'ye bağlı İGDAŞ'la ilgili ortaya atılan iddialar büyük tepki topladı.

ÖNCE VURGUN SONRA İSTİFA

İGDAŞ'tan istifa ederek CHP Eyüpsultan Belediye Başkan Adayı olan eski Genel Müdür Bülent Özmen'in istifa öncesi yaptığı öne sürülen ihalenin detayları dikkat çekti.

15 Kasım 2023'te yapıldığı öğrenilen araç kiralama ihalesinde 300'ün üzerinde kiralık araca piyasa değerinden daha fazla paranın kira bedeli olarak ödendiği iddia edildi. Kiralamanın 1 Aralık 2023'te başladığı, Özmen'in piyasa değeri 2 milyon lira olan kamyonet için 3 aylık kira bedeli olarak KDV ile birlikte 2 milyon 880 bin lira ödediği belirtildi.

19 Mayıs neden kutlanıyor? 19 Mayıs anlam ve önemi... En güzel 19 Mayıs sözleri! Atatürk'ün 19 Mayıs ile ilgili sözleri En güzel 19 Mayıs resmi ve kurumsal mesajları! 19 Mayıs ile ilgili şiirler! 2,3,4 kıtalık 19 Mayıs şiirleri! 19 Mayıs sözleri! En güzel 19 Mayıs pano yazıları! Bugün kimin maçı var? 18 Mayıs 2024 maç programı!