İBB 2,5 yılda bitiremedi, projeyi Zeytinburnu Belediyesi aldı

Marmaray’ın üzerinin kapatılması ve çevre düzenlemesi ile ilgili konuşan Zeytinburnu Belediye Başkanı Ömer Arısoy, İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin iki buçuk yıldır bitiremediği işin Zeytinburnu Belediyesi tarafından tamamlanacağını söyledi.

This browser does not support the video element.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Marmaray’ın üzerinin kapatılması ve çevre düzenlemesi projesini iki buçuk yılda bitiremedi. Zeytinburnu Belediye Başkanı Ömer Arısoy, çok ağır ilerleyen çalışma için önce İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'na başvurduğunu ancak İmamoğlu'nun şantiye ziyaretine rağmen bir gelişma yaşanmadığını söyledi.

Marmaray’ın üzerinin kapatılması ve çevre düzenlemesi çalışmalarının aksamasının Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı ile alakası olmadığına dikkat çeken Başkan Arısoy, kendi talimatı ile İBB'ye yapılan iki yazılı müracattan sonra yapımının kendilerine aktarıldığını duyurdu ve şunu söyledi: "En kısa sürede tamamlayıp hemşehrilerimizin hizmetine sunacağız."

‘TEMİZ ELLER’ İSİMLİ DARBE GİRİŞİMİ SORUŞTURMASINDA YENİ GELİŞMELER! AK Parti ve MHP'ye kumpas planında Uğur Dündar iddiası! MUHALİF GAZETECİDEN CHP'YE ŞOK UYARI! Sinan Ateş cinayetinin yeni görüntüleri ortaya çıktı! "Görüş ayrılıklarına rağmen diyalog kanalları açık" EMNİYET-YARGI MERKEZLİ KUMPASI MİT ÖNLEDİ!