Hyde Park nerede? 17 Eylül Hadi 20.30 akşam sorusu! Hyde Park hangi ülkede bulunuyor?

Hyde Park nerede sorusu gündemde araştırılan konular arasında bulunuyor Hadi yarışması binlerce kullancıı tarafından kullaınılıyor. Hadi yarışmasının 17 Eylül ipucu yayınlandı. Hdi kullanıcıları ise ipucunu araştımraya başladı. Akşam 20.30'da başlayacak yarışmada yer alacak sorunun cevabı merak ediliyor. Peki Hyde Park nerede? Hyde Park hangi ülkede bulunuyor? İşte 17 Eylül Hadi 20.30 akşam sorusu! Detaylar haberimizde...

Hyde Park nerede? 17 Eylül Hadi ipucu belli oldu. Hadi sosyal medya hesabı Instagram'da akşam başlayacak olan yarışmanın bir sorusunun ipucunu yayınlandı. Kullanıcılar ipucu olan Hyde Park ile ilgili detayları merakla araştırmaya başladı. Peki Hyde Park nerede? Hyde Park hangi ülkede bulunuyor? İşte 17 Eylül Hadi 20.30 akşam sorusu! Merak edilen detaylar haberimizde...

Hyde Park

Hyde Park 350 dönümlük alana kurulu Londra’nın merkezindeki en büyük parktır. Park da yaz konserlerine ve çeşitli etkinliklere içinde ve çevresinde yer verilmektedir. Parkın güney tarafında Kraliçe Victoria’nın ölmüş kocası Prens Albert’e yaptırdığı anıt bulunmaktadır. Anıtın karşı tarafında, çoğunlukla yazın klasik müzik konserleri için bir buluşma yeri olan Royal Albert Hall bulunmaktadır. Parkın batısında, Prenses Diana’nın Prens Charles’tan boşandıktan sonra yaşadığı Kensington Sarayı bulunmaktadır. Diana’nın anısına yapılmış şelale de burada bulunmaktadır.

Parkın kuzey doğusunda Marble Arch girişinde Marble Arch ve Speakers Corner bulunmaktadır. Marble Arch başlangıçta Buckingham Sarayına görkemli bir kapı olarak yapılmıştır ama daha sonra şimdi bulunduğu yere taşınmıştır. Speakers köşesi düşünce özgürlüğü ve açık tartışma için bir buluşma yeridir. Parkın güney doğusunda Hyde Park girişinde, çatıda manzara seyretme yerine açılan küçük bir sergi yerinin bulunduğu Wellington Arch bulunmaktadır.

Park hergün sabah 05:00 den gece yarısına kadar açıktır. Giriş ücretsizdir. En yakın istasyonlar Hyde Park Corner, Knightsbridge, Lancaster Gate ve Marble Arch’dir.

 Londra’da bir park ve burada bir kürsü vardır ve bu kürsüde istediğinizi söyleyebilirsiniz. söylediklerinizin aleyhinizde delil olarak kullanılmayacağı iddia edilir…

Bahçeler bölümünde Long Water (Uzun Su), park bölümünde de Serpentine olarak bilinen bir gölü içine alır. Parkın Marble Arch’a (Mermer Kemer) yakın kuzeydoğu köşesinde ise, çok eskiden beri sokak hatiplerinin serbest konuşma yeri olarak bilinen Speakers’ Corner bulunur. Ve dünyada bilinen en büyük parklardan biridir.

HADİ NEDİR?

Geçtiğimiz haftalarda AppStore’larda yerini alan HADİ artık Androidlerin de cebine girdi. Binlerce kişi tarafından aynı anda canlı oynanabilen yarışma; günde iki kez yayınlanıyor. Yarışmacıların binlerce lira gerçek parayı 12 soruyu bilmeleri durumunda kazandığı yarışmada; eğlence ve heyecan bir arada. Her gün aynı saatte sadece on iki soruluk yarışma boyunca canlı yayınlanan yarışmaya erişmek için Hadi uygulamasını indirmek yeterli. Uygulamayı kullanmak ise tamamen ücretsiz. Yapılması gereken tek şey, daha önce bildirilen yarışma saatinde uygulamayı açık tutmak. Akabinde telefon ekranını dolduran sunucu; canlı yayında soruları ardı sıra soracak; oyuncular ise çoktan seçmeli cevapları tek bir tık ile yanıtlayacak. Yanıtlama süresi ise on saniye. Yarışma sırasında yarışmacılar canlı yayında yazışabiliyor, arkadaşını yarışmaya üye edenler ise ekstra can hakkı kazanıyor.

Hadi, mobil dünyada bilgisine güvenenlerin yeni trendi olarak dikkat çekiyor.

Aralarında 15 yıldan fazla sürede onlarca dijital ürüne imza atmış; Emre Ulusoy, Gökhan Örün ve Lenasoftware ekibinin bulunduğu, tecrübeli yönetim kadrosu ve yurtdışı kaynaklı yatırımcıları ile Hadi; “cepteki televizyon” teriminin karşılığı olmak amacıyla teknoloji alanında çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyor.

HADİ NASIL OYNANIR?

Hadi, mobil dünyada bilgisine güvenenlerin yeni trendi olarak dikkat çekiyor.Aralarında 15 yıldan fazla sürede onlarca dijital ürüne imza atmış; Emre Ulusoy, Gökhan Örün ve Lenasoftware ekibinin bulunduğu, tecrübeli yönetim kadrosu ve yurtdışı kaynaklı yatırımcıları ile Hadi; “cepteki televizyon” teriminin karşılığı olmak amacıyla teknoloji alanında çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyor.

İşte 'Hadi'nin kullanıcıları için yaptığı açıklama:

Her gün aynı saatte Hadi bilgi yarışmasına katılabilir, arkadaşlarını davet ederek Joker hakkı kazanabilir ve yarışmalarda daha avantajlı olabilirsin;)

O zaman Hadi.

Galatasaray'da başkan adayı Süheyl Batum'un listesi belli oldu Murant adam Jayden Oosterwolde! Sezonu kapattı derken, geri döndü! İstanbul'da trafik yoğunluğu yüzde 80’e ulaştı
Sonraki Haber