Husumetlisi ile bir kadını sokak ortasında vurduktan sonra aynı silahla canına kıydı!

Korkunç olay geçtiğimiz perşembe günü Bursa’da yaşandı. Husumetlisi İsmail Ağmaz'a silahla ateş eden ve tesadüfen oradan geçen bir başka iş yeri sahibi Meral Akçay'ı da yaralayan Yakup Akpınar (42), daha sonra olay yerinden hızla uzaklaştı. Yeri tespit edilen firari, kendisini yakalamaya gelen emniyet güçlerine direnince, belindeki silahı göğsüne doğrultarak ateşledi. Güvenlik güçlerinin ikna çabalarının sonuçsuz kaldığı Yakup Akpınar, kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi.

Olay, geçen Perşembe günü 15.30 civarında Kestel ilçesi Vani Mehmet Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Yakup Akpınar, elektrik dükkanı olan İsmail Ağmaz’a henüz bilinmeyen bir sebeple husumet beslemeye başladı. 

Survivor All Star'da gecenin kazananı kim oldu? İşte yeni fragman Akaryakıtta tek fiyat dönemi başladı, fiyatlar güncellendi! Cinsellik paylaşımları yapan fenomene yarım milyondan fazla ceza! Motokurye Ata Emre Akman'ın katilinin ifadesi pes dedirtti! Wilfried Zaha'nın yeni takımı belli oldu! İşte Galatasaray'ın kazancı Galatasaray - Fenerbahçe derbisi dünyanın en iyileri arasına girdi