Hint saçı sırları! Hint makyajı nasıl yapılır?

B12 vitamini eksikliğini gidermek için iyi bir diyet çok önemlidir. Balıklar, yumurtalar, ıspanak, mercimek, süt, fasulye, kaju fıstığı, yer fıstığı, kurutulmuş karpuz tohumu, rosto, istiridye vs. gibi daha iyi saçlar için diyetinize eklemeniz gereken gıda maddeleridir. 

Saçınızı yağlamak çok önemlidir, ancak doğru şekilde. Sıcak hindistancevizi / zeytin / badem yağı kullanın ve dairesel hareketlerle saç derinize masaj yapın. Kalın bir havluyu sıcak suya batırın ve fazla suyu boşalttıktan sonra başınızın etrafına sarın. Yağı bir gece bekletmek ve sabahları yıkamak en iyisidir. Unutmayın, yağ toz ve kiri çekeceği için dışarı çıkmadan önce yıkamanız gerekir. 

Her gün en az 8 ila 10 bardak su içmelisiniz. Bu kepek ve kuru saç derisini önler. Dünyanın dört bir yanındaki ünlüler bize, önemli günlerden bir hafta kadar önce, önemli günlerin yakınında yüksek su diyetine girdiklerini söylüyor. Su sadece saçınız için değil, cildiniz için de iyidir. Parlayan cilt ve güzel saçlar! Daha ne isteyebilirsin?

Akaryakıta çifte zam! İşte güncel benzin motorin fiyatları Galatasaray'ın Fenerbahçe 11'i belli oldu! Abdülkerim Bardakcı şoku... Arda Turan'ın Süper Lig'den ilk iki transferi belli oldu İmamoğlu, uçak kiralayıp 45 gazeteciyi Roma'ya götürdü! Fenerbahçe'nin derbi ilk 11'i belli oldu! Edin Dzeko için şok karar... Hayvana baltayla vurup eklem yerlerini kestiler!