Hindi fiyatları ne kadar 2022! 50 TL zam geldi! Yılbaşı büyük hindi kaç TL?

2022 yılına girmemize çok az bir süre kala, yılbaşı sofralarının vazgeçilmez lezzetleri arasında yer alan hindinin bu yıl ne kadara satıldığı büyük bir merakla araştırılıyor. Hindinin de diğer ürünlerde olduğu gibi geçtiğimiz yıla göre zamlı satılacağı söyleniyordu. 2022 hindi fiyatlarının ne kadar olduğu büyük bir merakla araştırılıyor. Peki, hindi fiyatları ne kadar 2022? Yılbaşı büyük hindi kaç TL? Ayrıntılar haberimizde...

2022 yılına girmemize çok az bir süre kala, heyecanla yeni yıl kutlamalarına ve sofralarına yönelik araştırmalar yapılıyor. Yeni yıl için en çok merak edilen konulardan biri de, yılbaşı hindisinin bu yıl ne kadara satılacağı. Peki, hindi fiyatları ne kadar 2022? Yılbaşı büyük hindi kaç TL? Detaylar haberimizde... 

NTV'de yer alan habere göre, Tekirdağ Hayrabolu ilçesinde yılbaşı hindisinin satışları başladı. 14 yıldır hindi yetiştiriciliği yapan Muzaffer Çetin, geçen yıl 250 lira olan hindiyi bu sene ortalama 300 liradan sattıklarını kaydetti.

Bu yıl taleplerin erken geldiğini belirten Çetin, satışların geçen sene ile benzer olduğunu söyledi.

Çetin, "Fiyat olarak da geçen sene tanesini 250 liradan satıyorduk. Bu sene tanesini 300 liradan satıyoruz. Kilo olarak isteyen olursa 45 ile 50 lira arasında fiyatı değişiyor" dedi.

"SARI DEĞİLSE LEZZETİ YOKTUR"

Hindi alacaklara tavsiyelerde bulunan Muzaffer Çetin, iyi hindinin kanadının altındaki sarılıktan anlaşılacağını dile getirdi.

"İyi bir hindinin kanat altının yağ bağlamış olması ve sapsarı olması gerekir" diyen Çetin, şunları söyledi:

"Kanat altı sarı olması lezzetli olduğunu kanıtlar. Bu tam olmuş hindidir. Sarı değilse hiçbir lezzeti yoktur." 

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan şehit polisin ailesine başsağlığı mesajı Şırnak'ta askeri araç devrildi! 1 asker şehit oldu, 3 asker yaralı... Ömer Çelik, AK Parti MYK toplantısı sonrası açıklama yapıyor!
Sonraki Haber