Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen İBB Başkanına teşekkür etti kıyamet koptu

Üsküdar'daki istavroz tüneli atıksu projesinin açılışında konuşan Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'na teşekkür edince kıyamet koptu. Türkmen'e karşı başlatılan organize linç operasyonlara iktidara yakın isimlerden de tepki yağdı.

This browser does not support the video element.

İSKİ'nin Üsküdar'daki istavroz tüneli atıksu projesinin açılışında konuşan Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen'in, Kadir Topbaş döneminde başlayan ve Ekrem İmamoğlu döneminde bitirilen proje için İmamoğlu'na teşekkür etmesi gündem oldu. 

LİNÇ KAMPANYASI BAŞLADI 

Özellikle iktidara yakın bazı gazetecilerin, Hilmi Türkmen'i eleştiren paylaşımları başkan Türkmen'e karşı bir linç kampanyasına dönüştü. Türkmene ilk ateş eden isim Selman Ögüt oldu. 

Ögüt, Hilmi Turkmen'ın bir sohbet odasında gazeteci İsmail Saymaz'a "İsmail Beyciğim" demesini de hatırlatan bir paylaşım daha yaptı.

Ardından başkan Hilmi Türkmen'i linç eden paylaşımlar yağmaya başladı... 

AK PARTİ'YE YAKIN İSİMLERDEN KARŞI TEPKİ

Bu organize paylaşımlara AK Parti'ye yakın isimler de karşı tepki gösteren paylaşımlar yaptı... 

Milliyet yazarı ve Kanal D Ankara temsilcisi gazeteci Zafer Şahin, tepkisini sosyal medya paylaşımıyla dile getirdi. 

Gazeteci Taha Hüseyin Karagöz de sosyal medyadan paylaşım yapan isimler arasında yer aldı. 

Elebaşılığını İsmail Azar ve Hamza Mutlu’nun yaptığı örgüt çökertildi! ‘TEMİZ ELLER’ İSİMLİ DARBE GİRİŞİMİ SORUŞTURMASINDA YENİ GELİŞMELER! AK Parti ve MHP'ye kumpas planında Uğur Dündar iddiası! MUHALİF GAZETECİDEN CHP'YE ŞOK UYARI! Sinan Ateş cinayetinin yeni görüntüleri ortaya çıktı! "Görüş ayrılıklarına rağmen diyalog kanalları açık"