Hidayet Türkoğlu: Euroleague artık bu işi yönetemiyor, bu sürecin sonlanması gerekiyor

2023 FIBA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri B Grubu'nda 3'üncü ve 4'üncü maçlarında deplasmanda ve iç sahada Yunanistan ile karşı karşıya gelecek olan A Milli Erkek Basketbol Takımı, basın mensupları ile bir araya geldi. Türkiye Basketbol Federasyonu Başkanı Hidayet Türkoğlu, "EuroLeague bu işi yönetemiyor, bu sürecin artık sonlanması gerekiyor" dedi.

Sinan Erdem Spor Salonu'nda yapılan medya gününde Türkiye Basketbol Federasyonu (TBF) Başkanı Hidayet Türkoğlu, TBF CEO'su Ömer Onan, A Milli Takım Başantrenörü Orhun Ene ve takım kaptanı Melih Mahmutoğlu açıklamalarda bulundu.

TBF Başkanı Hidayet Türkoğlu milli takımın her branşta ülke olarak gurur duyduğumuz bir olgu olduğunu söyledi ve şunları ekledi: "2 tane önemli maçımız var. İki ezeli rakip olarak gözükebilir ama bana göre her milli maç önemlidir. Her maç anlamlıdır. Bu iki maç tabii ki özel duygulara hitap edecektir. Gerek antrenör ekibimize hem oyuncularımıza güvenimiz TBF olarak her zaman tam olmuştur. İyi performans sergileyen arkadaşlarımız var. Hepsinden ricamız bu fırsatı iyi değerlendirsinler. Formanın anlamını ve değerini maça çıktıklarında daha iyi anlayacaklardır. Hepsine başarılar diliyoruz. Halkımız da onlara desteklerini hiçbir zaman eksik bırakmayacaktır. İnşallah basketbol için güzel bir hafta olur. Güzel bir hafta sonu geçirdik. İnşallah milli düzeyde de bunu en üst seviyelere çıkartacağız."

Hakmar'a tabaklık ve sürahi setleri geliyor! Meteorolojiden 18 il için sarı kodlu uyarı! Altın fiyatları düşüşe geçti! İşte güncel altın fiyatları Dolarda hafta sonu hareketliliği! İşte güncel döviz kurları "Dursun Özbek'ten Erden Timur'a karalama kampanyası başladı" Gratis'lerde çılgın Mayıs indirimleri başladı!