Hesaplama tablosu yayımlandı! EYT’de kim ne kadar maaş alacak?

Hesaplama tablosu yayımlandı! EYT'de 5000, 5400, 7000 ve 9000 gün maaşları belli oldu. 20 yıldır süren mağduriyetlerin artık yavaş yavaş sona doğru gelindiği EYT'de hesaplama tabloları paylaşıldı.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin tarafından EYT yasasının 15 Ocak tarihi itibariyle yürürlüğe gireceği paylaşılırken bu süreçte EYT yasasında vatandaşlar aylık hesaplamalarını da araştırmaya başladı.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin yaptığı EYT açıklaması sonrası prim gününe dair detaylar da netleşmeye başladı. Bu doğrultuda EYT'de 5000, 5400, 7000 ve 9000 prim günü olanların ne kadar emekli aylığı alacağı da kesinleşmeye başladı. SGK yayınlamış olduğu aylık hesaplama aracı ile birlikte maaşları da açıklıyor. İşte detaylar:

Meteorolojiden 15 il için kuvvetli yağış uyarısı! Bayraktar'dan teröristleri çıldırtacak hamle Galatasaray'da Erden Timur gerçeği ortaya çıktı! Karar belli oldu... Migros'tan alışveriş sepetlerini indirime boğacak yeni kampanya! Dilan Polat cezaevinde intihar etmeye kalktı! UEFA ülke puanı sıralaması güncellendi! En büyük katkı Fenerbahçe'den