Herkes onu Arka Sıradakiler dizisiyle tanımıştı... Sevda Dalgıç estetikle bambaşka biri oldu

2007 - 2012 yılları arasında ekrana gelen, yönetmen koltuğunda Hamdi Alkan'ın oturduğu ve kadrosunda Bülent Emin Yarar, Sinem Öztürk, Metin Coşkun, Pelin Akil, Barış Atay gibi isimlerin yer aldığı bir dönemin en çok izlenen yapımlarından 'Arka Sıradakiler' dizisinde hayat verdiği Özge karakteriyle hafızalara kazınan 38 yaşındaki oyuncu Sevda Dalgıç son haliyle sosyal medyada gündem oldu. Estetikle bambaşka bir görünüme kavuşan Sevda Dalgıç'ın son hali görenleri şaşırttı.

Bir döneme damgasını vuran Arka Sıradakiler dizisinde canlandırdığı Özge karakteriyle ünlenen ve son olarak 2018 yılında Avlu dizisinde hayat verdiği Bade karakteriyle izleyici karşısına çıkan oyuncu Sevda Dalgıç'ın son hali görenleri şaşırttı.

"Dursun Özbek'ten Erden Timur'a karalama kampanyası başladı" Hakmar'a tabaklık ve sürahi setleri geliyor! Gratis'lerde çılgın Mayıs indirimleri başladı! Altın fiyatları düşüşe geçti! İşte güncel altın fiyatları Meteorolojiden 18 il için sarı kodlu uyarı! Dolarda hafta sonu hareketliliği! İşte güncel döviz kurları