Herkes memleketine dönseydi en kalabalık il neresi olurdu sorusunun cevabını TUİK açıkladı! Zirvedeki il şaşırttı!

Türkiye’nin en büyük mega kentlerinden biri olan İstanbul, bu kadar göç almasaydı yine kalabalık olur muydu sorusunun cevabını TUİK verdi. TUİK verilerine göre; Türkiye'nin nüfusu 84 milyon 680 bin 273 olarak açıklandı. Türkiye’nin en kalabalık şehri ise 15.840.900 kişiyle İstanbul olduğu açıklandı. Peki herkes kendi memleketine geri dönseydi en kalabalık il neresi olur? İşte o sorunun cevabı…

Herkes memleketine dönseydi en kalabalık il neresi olurdu? TUİK verilerine göre Türkiye’nin en kalabalık şehri İstanbul oldu. Ekonomik, tarihî ve sosyo-kültürel açıdan önde gelen şehirlerden biri olan İstanbul, herkes memleketine dönseydi bu kadar kalabalık olmayacaktı.

A101 ucuza kablosuz Dyson muadili süpürge geliyor! ŞOK'a Karcher marka buharlı temizlik makinesi geliyor! Makarna, salça, şeker ve unlarda haftanın indirim fırsatları! Survivor All Star'da kıyasıya rekabet! All Star'da adaya kim veda etti BİM'den bebek bezleri ve temizlik ürünlerinde çılgın indirim! Meteorolojiden 28 il için kuvvetli yağış uyarısı!