Herkes Ferdi Kadıoğlu’nun ayırlığını beklerken Fenerbahçe’de şok ayrılık iddiası! Taraftarları yıkacak haberi menajeri duyurdu: Kulübün kapıyı 20 milyon eurodan açması bekleniyor

Fenerbahçe’de son yılların parlayan yıldızı Ferdi Kadıoğlu için her gün bir başka transfer iddiası gündemi meşgul ediyor. Son olarak Arsenal’ın temsilcilerinin yakından izlediği haberleri çıkan Ferdi Kadıoğlu için endişeli bekleyiş devam ederken, Fenerbahçe’de kimsenin beklemediği bir gelişme yaşandı.

HERKES FERDİ KADIOĞLU’NUN VEDASINI BEKLERKEN ŞOK EDEN HABER

Fenerbahçe’de Vitor Pereira döneminde hücum bölgesinden alınarak sol beke yerleştirilen Ferdi Kadıoğlu, burada gösterdiği performansla uluslararası bir seviyeye yükseldi. Sol bekin yanı sıra sağ bekte de görev alabilen Ferdi, taraftarların sevgilisi haline geldi.

19 Mayıs neden kutlanıyor? 19 Mayıs anlam ve önemi... En güzel 19 Mayıs sözleri! Atatürk'ün 19 Mayıs ile ilgili sözleri En güzel 19 Mayıs resmi ve kurumsal mesajları! 19 Mayıs ile ilgili şiirler! 2,3,4 kıtalık 19 Mayıs şiirleri! 19 Mayıs sözleri! En güzel 19 Mayıs pano yazıları! Bugün kimin maçı var? 18 Mayıs 2024 maç programı!