Herkes Ferdi Kadıoğlu’nu beklerken Fenerbahçe’ye yıldız oyuncu için 15 milyon euroluk teklif! Teknik heyet kararsız, yönetim sezon sonunu bekleme taraftarı: Napoli ve Milan yıldız isim için savaş halinde…

Fenerbahçe’de gösterdiği performansla elit seviyeye ulaşan Ferdi Kadıoğlu için Avrupa devleri sıraya girmiş durumda. Herkes Ferdi Kadıoğlu’na gelecek teklifleri beklerken, sürpriz bir transfer gelişmesi yaşandı. Sarı lacivertli takımın bir başka genç oyuncusu için 15 milyon euroluk teklif geldi.

FERDİ KADIOĞLU İÇİN TEKLİF BEKLERKEN BÜYÜK SÜRPRİZ!

Fenerbahçe’de son 2 sezondur sol bekte gösterdiği performansla elit seviyeye ulaşan ve A Milli Takım’da da bu grafiğini sürdüren Ferdi Kadıoğlu, Avrupa devlerini peşine takmıştı. Özellikle Borussia Dortmund’un ilgi duyduğu genç oyuncu için Fenerbahçe yönetimi, gelecek teklifleri sezon sonuna kadar yanıtsız bırakma kararı almıştı.

19 Mayıs neden kutlanıyor? 19 Mayıs anlam ve önemi... En güzel 19 Mayıs sözleri! Atatürk'ün 19 Mayıs ile ilgili sözleri En güzel 19 Mayıs resmi ve kurumsal mesajları! 19 Mayıs ile ilgili şiirler! 2,3,4 kıtalık 19 Mayıs şiirleri! 19 Mayıs sözleri! En güzel 19 Mayıs pano yazıları! Bugün kimin maçı var? 18 Mayıs 2024 maç programı!