Sosyal medyayı ayağa kaldırmıştı: “Barış Alper Yılmaz’ın pozisyonu net penaltı! İspanyol hakem Galatasaray’ın penaltısını vermedi… Verilen iki kırmızı kart ise doğru karardı”

Galatasaray’ın Avrupa Ligi mücadelesinde Sparta Prag ile karşılaştığı ve 3-2 kazandığı maçta İspanyol hakem Hernandez’in bir kararı çok tartışıldı. Hakem yorumcusu Deniz Çoban, Barış Alper Yılmaz’ın yerde kaldığı pozisyonun penaltı olduğunu, hakemin bunu atladığını söyledi. Barış Alper Yılmaz 54’üncü dakikada penaltı beklemişti.

DENİZ ÇOBAN: “BARIŞ ALPER YIMAZ’A YAPILAN HAREKET NET PENALTI!”

UEFA Avrupa Ligi son 16 play off ilk maçında Galatasaray, sahasında Çek ekibi Sparta Prag’ı ağırladı. Mücadelede iki kez öne geçen ancak ikisinde de beraberliğe yakalanan Cimbom, Mauro Icardi’nin son dakika golüyle sahadan galip ayrılmayı başardı ve avantajı kaptı. Maçın 62’inci dakikasında Victor Nelsson, 80’inci dakikasında ise rakipte Rynes kırmızı kartla oyun dışı kaldı.

"İsmail Kartal taktik yerine tahrik çalıştırmış! Mert Hakan Yandaş..." İran, Irak ve Pakistan'da Reisi için toplandılar! İsmail Kartal'ın oğlu Emre Kartal'dan tekmeli yumruklu saldırı Kiralarda yüzde 25 sınırı sona eriyor İşte Galatasaray ve Fenerbahçe için şampiyonluk ihtimalleri Reisi'nin ölmeden önceki son fotoğrafı ortaya çıktı!