Hercai Hazar öldü mü? Serhat Tutumluer diziden neden ayrıldı?

Hercai dizisinde Hazar şoku yaşanıyor. Son bölümde kaza kurşunuyla vuran Hazar ölecek mi? Peki, Serhat Tutumluer Hercai dizisinden neden ayrıldı?

Hercai dizisi 6. bölüm ile 4 Nisan Pazar akşamında ATV ekranlarında sevenleriyle buluştu. Yayınlandığı ilk günden bu yana kadroda olan ve canlandırdığı Hazar karakteriyle herkes tarafından sevilen oyuncular arasında yer alan Serhat Tutumluer’in Hercai dizisinden ayrılacağı iddia edildi.

HERCAİ HAZAR ÖLDÜ MÜ?

Şadoğlu ailesinin en büyük erkek çocuğu olan ve babasının da sağ kolu hüviyetine bürünen Hazar’ın silahlar patladıktan sonra göğsünden vurularak öldüğü iddia edildi.

SERHAT TUTUMLUER DİZİDEN AYRILDI MI?

Hazar Şadoğlu karakterine canlandıran ünlü oyuncu Serhat Tutumluer, Hercai dizisinden ayrıldığı belirtildi. İlk bölümünden beri dizide yer alan Serhat Tutumluer'in Hercai’den ayrılacağını haber alan takipçiler ise bu duruma oldukça üzüldü.

SERHAT TUTUMLUER KİMDİR?

29 Haziran 1972 tarihinde Eskişehir’de dünyaya gelen Serhat Tutumluer, eğitimine 1989 yılında İstanbul Üniversitesi Sosyoloji Bölümü'nde başlayıp Hacettepe Üniversitesi Ankara Devlet Konservatuvarı Tiyatro bölümünde tamamlamıştır.

Kamera karşısına 1996 yılında 'Tersine Akan Nehir' ile geçen Serhat Tutumluer, 1995-1997 yılları arasında Ankara Devlet Tiyatrosu'nda sözleşmeli sanatçı olarak çalışmıştır. 1997 yılından bu yana Kocaeli Şehir Tiyatrosu'nda sürdürdüğü görevine 2008-2009 sezonu itibarıyla ara vermiştir.

2008 yılında 'Devrim Arabaları' isimli sinema filminde oynayan Tutumluer, bu filmdeki performansı ile ödüle layık görülmüştür. 2011-2013 yılları arasında 'Umutsuz Ev Kadınları' isimli dizide Songül Öden,Bennu Yıldırımlar, Ceyda Düvenci, Evrim Solmaz, Özge Özder, Deniz Uğur ile beraber rol almıştır.

Aralık 2014 te TRT ekranlarında yayına başlayan ve Bir Osmanlı Polisiyesi olarak çekilen 'Filinta' isimli dizide Boris Zaharyas karakterini canlandıran Serhat Tutumluer 1.85 metre boyunda, 82 kilo ve yengeç burcudur.

2007 yılında kendisi gibi tiyatro oyuncusu olan Senan Kara ile evlenen Serhat Tutumluer'in bu evliliğinden bir oğlu vardır.

Bel ağrısı neden olur? Bel ağrısına ne iyi gelir? Firari gazeteci, Almanya istihbaratı adına çalıştığını itiraf etti! Sivasspor taraftarından Galatasaray maçı öncesi futbolculara mektup
Sonraki Haber