Hercai final mi yapıyor? Hercai 4. sezon olacak mı?

ATV ekranlarında yayınlanan Hercai dizisi için geri sayım başladı. Son bölümde Hazar Şadoğlu’nun senaryo gereği ölümünün ardından Hercai dizisinin 3. sezonda final yapacağı belirtildi. Peki, Hercai 4. sezon olacak mı?

Başrollerinde Ebru Şahin ile Akın Akınözü’nün oynadığı Hercai dizisinin final kararı aldığı ifade edildi. Son bölümde Hazar Şadoğlu’nun ölümü sonrasında roller tamamen değişirken Miran’ın da yaşamı tamamen değişiyor.

HERCAİ FİNAL Mİ YAPIYOR?

Son alınan bilgiler doğrultusunda ATV ekranlarında Pazar akşamları yayınlanan Hercai dizisinin 69. bölümde 25 Nisan Pazar günü final yapacağı belirtildi. Daha önceden Cuma akşamları yayınlanan Hercai dizisi reytinglerdeki düşme sonrasında Pazar akşamları ekranlara gelmeye başlamıştı.

Hercai’nin 3. sezonda final kararı almasının ardından 4. yeni sezonunun çekilmeyeceği de böylelikle kesinleşmiş oldu.

HERCAİ SON BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Aldıkları haberle perişan olan Şadoğulları'nı yeni ve zorlu bir süreç beklemektedir. Miran kendini büyük bir çıkmazda hissetmekte ve bu durumdan kurtulabilmek için çabalamaktadır. Destek ise hiç beklemediği birinden gelir.

Nasuh ve Azize arasında ipler yeniden gerilirken Cihan aldığı kararla harekete geçer. Zehra evlatları ve Umut için güçlü kalmaya çalışırken gerçekleri araştıran Miran ise babaannesinden bir söz alır. Hazar kimin kurşunuyla vuruldu? Reyyan yaşayacak mı?

Sivasspor taraftarından Galatasaray maçı öncesi futbolculara mektup Türk futbolunun yeni kaosu hayırlı olsun! Ali Koç etkisi TFF 2. Lig'de Dünyanın en iyi takımları açıklandı! Fenerbahçe ilk 20'ye girdi...
Sonraki Haber