Hercai 67. yeni bölüm fragmanı!

Hercai 66. bölüm ile ATV ekranlarında yayınlandı. 4 Nisan akşamında izleyiciyle buluşan Hercai 67. bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte Hercai 66. bölüm tek parça full izle linki…

Hercai dizisi 66. bölüm ile 4 Nisan Pazar akşamında yayınlandı. Başrollerinde Akın Akınözü ile Ebru Şahin’in yer aldığı Hercai dizisinin son bölümünde; Aldıkları haberle perişan olan Şadoğulları'nı artık çok daha zorlu bir sürecin beklediği aşikardır.

Miran kendini büyük bir çıkmazda hissetmekte ve bu durumdan kurtulabilmek için çabalamaktadır. Destek ise hiç beklemediği birinden gelir. Nasuh ve Azize arasında ipler yeniden gerilirken Cihan aldığı kararla harekete geçer.

Zehra evlatları ve Umut için güçlü kalmaya çalışırken gerçekleri araştıran Miran ise babaannesinden bir söz alır. Hazar kimin kurşunuyla vuruldu? Reyyan yaşayacak mı?

Hercai dizisinin 67. yeni bölümü 11 Nisan Pazar akşamında ATV ekranlarında olacak.

Yargı 58. bölüm izle Yalı Çapkını 25. Bölüm izle Yüz Yıllık Mucize 1. bölüm full izle! Yasak Elma 168. bölüm full FOX TV tek parça izle Alanyaspor Fenerbahçe canlı izle! ALANYA FB şifresiz TOD TV maç izle Kardeşlerim 82. bölüm full! ATV Kardeşlerim son bölüm izle