Hercai 65. son bölüm izle

Hercai 65. bölüm ile ATV ekranlarında yayında. 28 Mart Pazar akşamında ilgiyle takip eden Hercai 65. bölüm full izle halinde tek parça olarak Youtube platformunda. Peki, Umut bebek yaşayacak mı?

Başrollerinde Akın Akınözü ile Ebru Şahin’in oynadığı Hercai dizisi 65. bölüm ile 28 Mart Pazar akşamında ATV ekranlarında izleyenlerinin karşısına çıktı. Oldukça kötü günler geçiren ve Reyyan’ın ölümden döndüğü haberini alan Miran’ın artık annesi Azize’de yanındadır. Kötü günler artık Umut bebek ile yeniden yeşerecektir.

Doktor son anda herkesin beklediği haberi vererek bir kez daha mucizenin kapılarını arkaya kadar aralar. Bu haber sonrasında Reyyan ile Miran birlikte İstanbul’a giderler. Küçük kızlarını Hazar’a emanet ederek İstanbul’a giden Zehra’nın ile beraber Fırat ve Zeynep’te yanlarındadır.

Hercai 65. bölüm izle

Bu esnada Reyyan’ın hastalanmasına neden olan kişinin Füsun olduğu ortaya çıkınca Hazar’da bunun hesabını sormak için soluğu hemen Aslanbey konağına gider. Son anda haberi alan Azize’de oğlunu durdurmak için çabalamaktadır. Bunca yaşananlara rağmen halen oğlunun yanında olan Azize’nin bu tavırları Füsun’un hiç ama hiç hoşuna gitmemektedir.

Hercai Son Bölümde Neler Yaşandı?

Reyyan’ın ölümle yüz yüze olduğunun haberini alan Miran’ın dünyası başına yıkılmıştır. Bütün bu olanların tek sorumlusu olarak da Füsun’un adı ön plana çıkmaktadır. Reyyan’ın hastalanması Hazar ile Azize arasında adeta bir köprü oluşturmuştur.

Hercai 65. bölüm izle

Füsun intikam almak adına Cihan ile bir anlaşma yaparken Şadoğlu ailesini yok etmeye oldukça kararlıdır. Reyyan’ı kurtarabilmek adına bütün imkanlarını seferber eden Miran da vakıfta çıkan yangınla bir darbe daha yemiştir.

Yargı 58. bölüm izle Yalı Çapkını 25. Bölüm izle Yüz Yıllık Mucize 1. bölüm full izle! Yasak Elma 168. bölüm full FOX TV tek parça izle Alanyaspor Fenerbahçe canlı izle! ALANYA FB şifresiz TOD TV maç izle Kardeşlerim 82. bölüm full! ATV Kardeşlerim son bölüm izle