Hercai 64. son bölüm izle

Hercai 64. bölüm full izle yayında. Pazar günlerinde ATV ekranlarında yayınlanan Hercai 64. bölüm tek parça halinde kesintisiz olarak Youtube de. Peki, Hercai 65. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Başrollerinde Akın Akınözü ile Ebru Şahin’in yer aldığı Hercai dizisinin 64. son bölümü 21 Mart Pazar gününde ATV ekranlarında izleyicisi ile buluştu.

Her bölümü birbirinden aksiyon dolu sahnelerle dolu olan Hercai dizisinde bu hafta; Reyyan artık ölümle yüz yüzedir. Yaşananların tek sorumlusu Füsun olunca Miran'da intikam için yenmin etmiştir.

Hercai 64. Bölüm Özeti

Miran, Reyyan'ın ölümle yüz yüze geldiğini öğrenir. Bütün olanların sorumlusu Füsun'dur ve Miran ona bedel ödetecektir. Ve Reyyan'ın hastalığı, Hazar ve Azize arasında yeni bir kapıyı açar. İntikam almak için Cihan'a anlaşma teklif eden Füsun, Şadoğlu ailesini bir arada tutan her şeyi, tek tek yok etmeye yemin eder.

Reyyan'ı kurtarmak için çabalayan Miran, vakıfta çıkan yangınla sarsılır. Cihan, Füsun'un anlaşma teklifini kabul edecek mi? Azize, yıllar sonra kavuştuğu oğlu Hazar'la arasındaki duvarları yıkmayı başarabilecek mi? Büyük bir kaosun ortasında kalan Reyyan, canı pahasına doğurmak istediği Umut'tan vazgeçmek zorunda kalacak mı?

Hercai 64. Bölüm Full İzlemek İçin Tıklayınız

Yargı 58. bölüm izle Yalı Çapkını 25. Bölüm izle Yüz Yıllık Mucize 1. bölüm full izle! Yasak Elma 168. bölüm full FOX TV tek parça izle Alanyaspor Fenerbahçe canlı izle! ALANYA FB şifresiz TOD TV maç izle Kardeşlerim 82. bölüm full! ATV Kardeşlerim son bölüm izle