Hercai 57. bölüm fragmanı izle! Dilşah'ın kızı kim?

Hercai 57. bölüm fragmanı yayınlandı mı? 24 Ocak akşamında yayınlanan Hercai 57. yeni bölüm fragmanı ilk sahne önizlemesi merak edilmekte. Hercai 56. bölüm full izle linki tek parça halinde ATV’de.

Hercai 57. bölüm fragmanı izle dizi takipçileri tarafından merakla beklenmekte. 24 Ocak akşamında yayınlanan 56. son bölümde Hercai dizisinde yaşanan yeni gelişmeler büyük bir ilgiyle yakından takip edildi.

Başrollerinde Akın Akınözü ile Ebru Şahin’in oynadığı Hercai dizisinin 56. son bölümü 24 Ocak akşamında ATV ekranlarında yayınlandı. Hercai dizisinin 57. yeni bölüm fragmanı ilk sahnesi yayınlanır yayınlanmaz haberimizde olacak.

Hercai 56. yeni bölümde neler yaşanacak?

Füsun bir an önce Azize’den geçmişin intikamını sormaya kararlıdır. Harun’un vurulması sonrasında işler iyice kızışmıştır. Herkes olup bitenden Azize’yi sorumlu tutarken Füsun ona hayatının en büyük şokunu yaşatmaya oldukça kararlıdır.

Cihan’da Yaren’i koruyabilmek adına Azize’ye karşı bir oyun tezgahlar. Dilşah’a ulaşabilmek için her yolu deneyen Miran ise çok önemli bir kararın eşiğindedir. Reyyan’da bir an önce sevdiğim adamın annesine kavuşabilmesi adına Miran’ın her zaman destekçisidir.

Azize’de Füsun’a engel olmak isterken Hazar’ı ve Miran’ı koruyabilmek adına tüm çabasını göstermektedir. Miran’ın da tek isteği Dilşah’ı yeniden bulmaktır. Fakat sonunda acı bir sürprizle karşı karşıya kalacaktır.

DEM Parti'de deprem! Başkan ve Meclis üyeleri topluca istifa etti Kadıköy'de Tacettin Kutay'ın kızına taciz iddiası: Adli işlem başladı Türkiye'den Fransa açıklaması: Karar yok hükmündedir!
Sonraki Haber