Her Yerde Sen dizisi ne zaman başlayacak? Oyuncuları kimler? Konusu ne?

Her Yerde Sen dizisi ne zaman başlayacak? FOX TV ekranlarında başlamaya hazırlanan yeni dizi Her Yerde Sen oyuncu kadrosu ve tanıtım videoları ile merak uyandırmayı başarıyor. Aybuke Pusat ile Furkan Andıç'ın başrollerini paylaşacağı dizinin konusu ve yayın tarihi merak ediliyor. İzleyiciler dizi hakkında araştırma yapmaya başladı. İşte Her Yerde Sen dizisi ne zaman başlayacak? Oyuncuları kimler? Konusu ne? Merak edilen detaylar haberimizde...

Her Yerde Sen dizisi ne zaman başlayacak? Her Yerde Sen dizisi yaz dizisi olacağı için dizinin mekanları çok renkli. Aybuke Pusat ile Furkan Andıç'ın başrollerini paylaşacağı dizinin konusu ve yayın tarihi merak ediliyor. İzleyiciler dizi hakkında araştırma yapmaya başladı. FOX TV ekranlarında başlamaya hazırlanan yeni dizi Her Yerde Sen oyuncu kadrosu ve tanıtım videoları ile merak uyandırmayı başarıyor. İşte Her Yerde Sen dizisi ne zaman başlayacak? Oyuncuları kimler? Konusu ne? Merak edilen detaylar haberimizde...

FOX TV’de yaz aylarında yayınlanacak olan Her Yerde Sen dizisinin çekimleri devam ediyor. Aybüke Pusat ve Furkan Anduç’un başrolleri paylaştığı dizinin nerede çekildiği merak ediliyor. Yaza damga vurması beklenen Her Yerde Sen dizisi romantik komedi türünde seyirci ile buluşacak. Dizinin yaz dizisi olması sebebiyle çekim mekanları çok dikkat çekiyor. Her Yerde Sen’in çekimlerine 9 Mayıs’ta İstanbul’da başlandı. Dizinin yönetmeni olan Ender Mıhlar çekimlerin başladığını sosyal medya hesabından duyurmuştu ve bu konu ile ilgili bir de paylaşım yapmıştı. Yönetmen Ender Mıhlar sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda “Haydi hayırlısı” yazarak çekimlere başlandığını resmen duyurdu.

Her Yerde Sen Demir ve Selin’in Evi Nerede?

İstanbul dizilerinden olan Her Yerde Sen dizisinde pek çok mekan kullanılıyor. Bu mekanlardan en önemlisi ise en çok sahnenin çekileceği ve hikayenin ana mekanı olan ev. Yani Demir ve Selin’in beraber kalmak zorunda kaldıkları ev. Aynı mekan Ufak Tefek Cinayetler gibi pek çok dizide kullanılmıştı. 13 bölüm olarak çekilmesi planlanan dizinin çekim devam ettiği için mekanlar gizli tutulmaya çalışılıyor.

Yine İzmir yine taksiciye darp! Saldırının silahı: Kaldırım taşı! Slovakya Başbakanı Fico’ya silahlı saldırı! İstanbul'da doktora saldıran hasta hakkında yeni gelişme!
Sonraki Haber