'Her Şey Her Yerde Aynı Anda' nasıl olabilir? Evrenler arası gizemli yolculuk!

'Sunny ile Ben Ne İzledim Şimdi?' yeni bölümüyle SuperHaber YouTube kanalında yayında...

Ünlü radyo ve TV programcısı Sunny, televizyon ve dijital dünyada öne çıkan, trend topiclerden inmeyen, tartışmalı dizi, film ve reality şovları kendine has üslubuyla SuperHaber YouTube kanalında sizler için değerlendiriyor.

Televizyon ve dijital alemde izleyiciye tur attıran Sunny, Netflix’in olay yaratan yeni filmi ‘Her Şey Her Yerde Aynı Anda’nın (Everything Everywhere All at Once) kapısını araladı.

İşlettiği çamaşır dükkanının vergilerini bitirmeye çalışan Çinli Evelyn, kendini birden ilginç bir maceranın içinde bulur. Olabileceği diğer hayatlarla bağlantılı evrenleri keşfeden Evelyn, evreni kurtaracak yegane gücün kendisinde olduğunu öğrenir.

Oscar Ödülleri'nde 'En İyi Film' ödülünü 'Her Şey Her Yerde Aynı Anda' kazandı. Film toplam yedi ödül aldı. Son 10 yılda ‘En İyi Film’ dalında Oscar kazanan filmler arasında en yüksek küresel hasılata sahip 5. film oldu. 

'Her Şey Her Yerde Aynı Anda', 2009'da düzenlenen 81. Akademi Ödülleri'nden bu yana, toplamda en çok ödül kazanan 'En İyi Film' oldu. 

‘Sunny ile Ben Ne İzledim Şimdi?’ yeni bölümüyle SuperHaber YouTube kanalında…

YOUTUBE KANALIMIZA ABONE OLMAYI UNUTMAYIN

Zeki Demirkubuz'dan Nuri Bilge Ceylan'a sert sözler: Adilik yapmasın! Onu hatırladınız mı? Yabancı Damat'ın Memik Dedesinden mesaj var ‘HUDUTSUZ SEVDA’DA İNTİKAM YOLCULUĞU! ‘BAMBAŞKA BİRİ’DE SIR PERDESİ ARALANDI! 'Do Not Disturb'te gemici Ayzek'in karaya oturuşu! 'Kötü Adamın 10 Günü' film incelemesi! İyi adam mı, kötü adam mı?