HepsiBurada 2022 Black Friday indirimleri ne zaman, hangi gün başlıyor?

LC Waikiki 2022 Black Friday indirimleri için geri sayım başladı. Halk arasında Kara Cuma olarak da bilinen ve 1998 yılından bu yana faaliyette olan ve yalnızca internet üzerinden hizmet veren alışveriş sitesi HepsiBurada’nın Black Friday indirimleri gündemde. Peki, HepsiBurada Black Friday indirimleri ne zaman, hangi gün başlayacak?

Türkiye’nin en sevilen markalarından biri olan ve 2013 yılında ise Yılın E-ticaret sitesi seçilen, internet sitesi aylık 100 milyondan fazla ziyaretçi alan HepsiBurada’nın Şişli'de yönetim merkezi ve Kocaeli, Gebze'de 100.000 m2 alana sahip bir operasyon merkezi bulunmaktadır.

Şirket 5000'den fazla tedarikçi firma ile tedarikçi ile çalışmaktadır. Yurt içinde Horoz Lojistik, PTT Kargo, Sürat Kargo, Yurtiçi Kargo ve Aras Kargo, yurt dışında da Geopost ile anlaşmalıdır. Hepsiburada, satış yaptığı ürünleri Gebze Operasyon Merkezi'nde depolarken aynı zamanda tedarikçi firmalar ile birlikte de çalışmaktadır. Yani site üzerinde yapılan satışlarda gönderici her zaman Hepsiburada'nın kendisi olmayabilir.

HepsiBurada her sene müşterileri için gerçekleştirdiği Black Friday indirimleri ile adından sıkça söz ettirmektedir.

HEPSİBURADA 2022 BLACK FRİDAY İNDİRİMLERİ NE ZAMAN?

HepsiBurada 2022 Black Friday indirimleri bu sene 25 Kasım Cuma günü başlıyor.

HepsiBurada Black Friday indirimlerinde kadın, erkek ve çocuk giyiminde pek çok markada muhteşem fırsatlar sunuyor.

Cumhurbaşkanı Erdoğan imzaladı! Atama ve görevden almalar var! Milli İstihbarat Akademisi başvurusu nasıl ve nereye yapılacak? Marmaray'da kendini raylara bırakan kadın yaşamına son verdi!
Sonraki Haber