Hediye ettiği yüzük sahte miydi? Mehmet Dinçerler eski eşi Hadise hakkında ilk kez konuştu

Hadise ile 5 aylık evliliğini 30 Eylül'de sonlandıran iş insanı Mehmet Dinçerler (34), A Para'da Funda Karayel'in sunduğu 'Yıldızlı Sohbetler' programına konuk oldu. Hakkındaki iddialara tek tek yanıt veren Mehmet Dinçerler, Hadise'ye hediye ettiği yüzüğün sahte olduğu ve boşanırken evden robot süpürgeyi dahi alıp gittiğine dair haberlere tepki gösterdi.

Mehmet Dinçerler, kısa süre evli kaldığı şarkıcı Hadise ile boşanma döneminde ortaya atılan iddialarla ilgili sessizliğini bozdu. Genç iş adamı, ilk kez A Para'da Funda Karayel'in sunduğu 'Yıldızlı Sohbetler' programına konuştu. Hadise’yle 5 aylık evliliği geçtiğimiz Eylül ayında tek celsede sonlandıran Mehmet Dinçerler, eski eşine hediye ettiği 3 milyon lira değerindeki yüzüğün sahte olduğu iddiası hakkında da konuştu.

Dünyanın en iyi takımları açıklandı! Fenerbahçe ilk 20'ye girdi... Zamlı sigara fiyatları 2024 Mayıs! Sigaraya ne kadar zam geldi? Meteorolojiden 18 il için sarı kodlu uyarı! Galatasaray ve Fenerbahçe'nin Şampiyonlar Ligi torbası belli oldu 5 Mayıs 2024 tarihli Resmi Gazete yayınlandı! Cem Garipoğlu'nun hapishanedeki son görüntüleri ortaya çıktı!