"HDP'nin yolunu KCK çizer" diyen Mahmut Övür: CHP'nin hamlesi sadece PKK'yı meşrulaştırma işine yarayacak!

HDP'ye ziyareti sonrası Kılıçdaroğlu'nun istediği desteği almasının ardından  Mahmut Övür köşesinde koalisyon masasındaki yeni krize yer verdi. "CHP'nin son hamlesi, sadece PKK'yı meşrulaştırma işine yarayacak, sorunu çözemeyecek." diyen Övür, "CHP'nin seçim öncesi HDP'yle kurduğu ilişkilerin temelinde, HDP oyları var. Unutmayalım ki bu hareketlerin yol haritasını da CHP'nin iddia ettiği gibi Meclis değil hep KCK çizer!" ifadelerini kullandı.

İYİ Partili Yavuz Ağıralioğlu, HDP'nin gelmesiyle artık koalisyon masasında milliyetçi muhafazakar tabanın incitildiğini, örselendiğini ve kaybedildiğini duyurduğu açıklamasında CHP ve masanın diğer ortaklarına ateş püskürdü.

Ankara'da koalisyonun ve HDP'nin gündemini yeniden değiştiren ve büyük bir kırılmaya neden olan açıklamaları ne anlama geliyor? Konuyu hem masanın rahatsız ortakları hem de masaya şantajıyla gündemde olan HDP açısından değerlendiren Mahmut Övür bugün Sabah'taki yazısında HDP tarafı için de önemli ifadeler ve açıklamalara yer verdi.

"Dursun Özbek'ten Erden Timur'a karalama kampanyası başladı" Hakmar'a tabaklık ve sürahi setleri geliyor! Gratis'lerde çılgın Mayıs indirimleri başladı! Altın fiyatları düşüşe geçti! İşte güncel altın fiyatları Meteorolojiden 18 il için sarı kodlu uyarı! Dolarda hafta sonu hareketliliği! İşte güncel döviz kurları