Hayranlarından Ata Demirer'e Bomba Gibi Doğum Günü Hediyesi! Ata’nın Göz Yaşları Sel Oldu! Çok Duygulandım

Ata Demirer senelerce tek kişilik dev kadro şovu ile hayranlarını kahkaha krizine sokmayı başardı. Cem Yılmaz'dan sonra bu alanda tutunmayı başaran nadir insanlardan biri oldu.

Ata Demirer senelerce tek kişilik dev kadro şovu ile hayranlarını kahkaha krizine sokmayı başardı. Cem Yılmaz'dan sonra bu alanda tutunmayı başaran nadir insanlardan biri oldu.

Daha sonrasında Avrupa Yakası'nda Volkan karakterine hayat veren oyuncu müzik yeteneğini bu dizi sayesinde gözler önüne serdi. Dizi son bulur bulmaz hem yazıp hem de başrolünü oynadığı Eyvah Eyvah serisi ile onu bambaşka bir zirveye taşıdı. 

Ünlü komedyen geçtiğimiz hafta doğum gününü kutladı ve kırk dokuz yaşına girdi. Hayranlarından gelen doğum günü hediyesini görünce büyük bir şaşkınlık yaşadı. Ünlü oyuncu sonrasında yaptığı paylaşımla da şaşkınlığını dile getirerek hayranlarına teşekkür etti.

 Ata Demirer'e Gelen Sürpriz Hediye Neydi? 

Ata Demirer Gazinosu adlı şovu ve neşe dolu Instagram paylaşımları ile söylediği şarkıları ile birdenbire Türkiye'nin en popüler isimlerinden biri oldu. Geçen hafta kırk dokuzuncu doğum gününü kutlayan oyuncunun hayranları Ata Demirer'e sürpriz bir hediye gönderdi.

Ünlü komedyen hediyeyi görünce bir hayli şaşırdı. Ata Demirer'in hayranları kendisine özel bir doğum günü hediyesi olarak bir gazete hazırlaması Ata Demirer'i çok mutlu etti. 1972 senesindeki genel tabloya ve dikkat çekici detaylara yer veren isme özel gazete, Ata Demirer'in çok sevimli çocukluk hallerini de göz önüne geldi. Hediyeyi alan ünlü komedyen hayranlarına çok teşekkür etti.  

Ata Demirer'e Gelen Gazete Hediyesi

 

Oyuncunun çocukluk fotoğrafının bulunduğu bir gazete hediyesi gönderen hayranlarına Ata Demirer şu ifadeler kullandı.  "Çok şaşırdım böyle bir hediye beklemiyordum. Beni çok mutlu ettiniz. Çok teşekkür ederim." diyerek hayranlarına teşekkürlerini belirtti.

 Ünlü komedyen kırk dokuzuncu yaş gününü bu şekilde bir hediye alarak sosyal medyada gündeme geldi. 

"Dünyaya yeniden gelsem İlahiyat okumam" 3 Mayıs Türkçülük Günü kutlama mesajları! UEFA ülke puanı sıralaması güncellendi! En büyük katkı Fenerbahçe'den
Sonraki Haber