Haymana Mutabakatı Heyeti 14 Mayıs seçimleriyle ilgili kararını açıkladı: Bizler celladına âşık olan gafillerden olmayacağız.!

Saadet Partisi'nin içerisinde bulunan ‘Haymana Mutabakatı Heyeti’ yeni bir bildiri yayınladı. Bildiride, "Heyetimizin çalışmalarını takip eden gerçek Milli Görüşçü kardeşlerimize seçimler ile ilgili tavsiyemiz şudur: CHP ve Kılıçdaroğlu'na asla oy vermeyeceğiz. Bizler celladına âşık olan gafillerden olmayacağız." ifadeleri yer aldı.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun 6 Mart günü Saadet Partisi Genel Merkezi önünde cumhurbaşkanlığı adaylığını ilan etmesine Saadet Partisi tabanından ikinci tepki geldi.

Saadet Partisi'nin içerisinde bulunan 'Haymana Mutabakatı Heyeti' yeni bir bildiri yayınladı:

İşte 'Haymana Mutabakatı Heyeti'nin bildirisinden öne çıkanlar:

"Heyetimizin çalışmalarını takip eden gerçek Milli Görüşçü kardeşlerimize seçimler ile ilgili tavsiyemiz şudur: CHP ve Sn. Kılıçdaroğlu'na asla oy vermeyeceğiz. Bizler celladına âşık olan gafillerden olmayacağız."

.

Günde 3500 TL'ye çalışacak eleman bulamıyoruz CHP'li Murat Bakan dizide kullanılan silahları gerçek sandı! Galatasaray'ın Sivas maçı 11'i belli oldu! Kerem Aktürkoğlu sürprizi
Sonraki Haber